VÅR KURSGÅRD

- mitt i Stockholm

Årsta Holmars Gård är en unik miljö som stärker kreativitet, samarbete och resultat. Gården är pietetsfullt renoverad med moderna bekvämligheter.

Måltiderna är inspirerade av att det här tidigare låg en handelsträdgård. I matsalen sprakar det i kakelugnen och grupprummen har braskamin.

Vi har prioriterat sovkomforten med sköna sängar och underbara duntäcken. Det finns naturstig, bastu och bollplan för aktiviteter.
Inspiration får du under utbildningarna av både lärare och miljö, men självklart även till stor del av kurskamraterna. Kanske mest under kvällarna framför braskaminen eller i bastun.

Här kan du gå alla Steg i Taktiproutbildningen. De börjar alltid kl. 10 första dagen så att man skall kunna resa på morgonen.
Före eller efter din utbildning kan du bo kvar, göra annat i huvudstaden, och även dina vänner kan komma med.

Ni tar er hit via en promenad från Hornstull T-bana eller buss 55 till ändhållplats Tanto. Vår egen färja går från bryggan på Södermalm, en överfart på knappt 200 meter.

Gården passar också sällskap, konferenser och utbildning, med eller utan övernattning. I den vackra salen från 1700-talet finns plats för upp emot fyrtio personer.

Information & priser:

Mail: kontakt@arstaholmar.se
Hemsidan: www.arstaholmar.se